Videotutoriales Ta-tum para

Ajuda extra gràcies als videotutorials per a estudiants

22-09-2021

A Ta-Tum pensem tant en tu com en el teu alumnat; i, no sols volem ajudar al fet que aquest gaudisca de la lectura, sinó que també volem ser un suport en el seu dia a dia. Així que et convidem a explorar els nostres videotutorials per a estudiants, ideats perquè els teus detectius de l’Escola Avant aprenguen ràpidament a treballar amb la plataforma de manera autònoma i experimenten tota la diversió de la gamificació.

En aquest article trobaràs l’accés a tota la informació i vídeos disponibles (en castellà) per a donar-los suport en aquesta tasca.

 

Video tutorial Ta-tum acceso para docentes

Pots començar per ensenyar-los a accedir a la plataforma. En Entrar en Ta-tum. Accés per a estudiants mostrem com poden iniciar sessió amb les seues credencials d’estudiant. Recorda enviar-los les dades d’accés perquè hi puguen entrar. En aquest vídeo també expliquem altres opcions d’accés associades a comptes de Google o Microsoft.

 

Videotutorial Ta-tum gestión del trabajo docente

Et presentem Ta-tum. Recorregut pel perfil de l’estudiant. En aquest vídeo fem un repàs pels menús principals de la plataforma. Així, quan els assignes un cas, ja coneixeran el funcionament de totes les pantalles i estaran preparats per a concentrar-se en l’aventura de llegir.

 

Videotutorial Ta-tum cómo seleccionar y leer un libro

En Lectura per a estudiants. Com trobar i llegir un llibre podreu veure com accedir a les lectures de cada cas i quines són les opcions que ofereix la interfície de lectura. Podran personalitzar l’aparença del seu llibre, així com incloure-hi punts de lectura o subratllar paràgrafs que els interessen. També afegim tota la informació necessària per a la utilització del catàleg, per si volen llegir altres títols.

 

El traductor integrat en el navegador web pot interferir amb el contingut dels llibres de Ta-tum. En Solucionar problemes de traducció podràs veure pas a pas com deshabilitar el traductor de Google Chrome per a poder llegir amb normalitat.
Videotutorial Ta-tum, cómo resolver pesquisas

En relació amb les seues tasques com a detectius, hem preparat el vídeo Resoldre indagacions en què els ensenyaràs quins tipus d’indagacions hi ha i com poden veure si en tenen alguna pendent de fer i l’estat en què es troba la seua tasca.

 

Videotutorial Ta-tum, resultados, correcciones y logros

Un aspecte molt important és que aprenguen a fer un seguiment de les seues tasques i els resultats, de manera que et proposem veure Els meus resultats, correccions i èxits on els ensenyaràs a veure la seua evolució en els casos i els èxits obtinguts.

 

Amb aquesta informació, els i les estudiants es convertiran en veritables experts en Ta-Tum i estaran preparats i preparades per a rescatar tots els personatges perduts. 

I tu, ja coneixes totes les possibilitats de Ta-tum? Descobreix-les en els nostres videotutorials per a docents.