Videotutoriales Ta-tum para

Ajuda extra gràcies als videotutorials per a estudiants

22-09-2021

A Ta-Tum pensem tant en tu com en el teu alumnat; i, no sols volem ajudar al fet que aquest gaudisca de la lectura, sinó que també volem ser un suport en el seu dia a dia. Així que et convidem a explorar els nostres videotutorials per a estudiants, ideats perquè els teus detectius de l’Escola Avant aprenguen ràpidament a treballar amb la plataforma de manera autònoma i experimenten tota la diversió de la gamificació.

En aquest article trobaràs l’accés a tota la informació i vídeos disponibles (en castellà) per a donar-los suport en aquesta tasca.

 

Video tutorial Ta-tum acceso para docentes

Pots començar per ensenyar-los a accedir a la plataforma. En Entrar en Ta-tum. Accés per a estudiants mostrem com poden iniciar sessió amb les seues credencials d’estudiant. Recorda enviar-los les dades d’accés perquè hi puguen entrar. En aquest vídeo també expliquem altres opcions d’accés associades a comptes de Google o Microsoft.

 

Videotutorial Ta-tum gestión del trabajo docente

Et presentem Ta-tum. Recorregut pel perfil de l’estudiant. En aquest vídeo especial fem repàs pels menús principals de la plataforma perquè els resulten familiars abans de començar a treballar-hi. Així, quan els assignes un cas ja estaran preparats per a concentrar-se en l’aventura de llegir.

 

Videotutorial Ta-tum cómo seleccionar y leer un libro

Per a mostrar-los ràpidament com trobar les lectures assignades als casos i totes les configuracions i opcions que permet la interfície de lectura, entreu en Lectura per a estudiants. Com trobar i llegir un llibre. Podran personalitzar l’aparença del seu llibre, així com incloure-hi punts de lectura o subratllar paràgrafs que els interessen. També afegim tota la informació necessària per a la utilització del catàleg, per si volen llegir altres títols.

 

Videotutorial Ta-tum, cómo resolver pesquisas

En relació amb les seues tasques com a detectius, hem preparat el vídeo Resoldre indagacions en què els ensenyaràs quins tipus d’indagacions hi ha i com poden veure si en tenen alguna pendent de fer i l’estat en què es troba la seua tasca.

 

Videotutorial Ta-tum, resultados, correcciones y logros

Un aspecte molt important és que aprenguen a fer un seguiment de les seues tasques i els resultats, de manera que et proposem veure Els meus resultats, correccions i èxits on els ensenyaràs a veure la seua evolució en els casos i els èxits obtinguts.

 

Amb aquesta informació, els i les estudiants es convertiran en veritables experts en Ta-Tum i estaran preparats i preparades per a rescatar tots els personatges perduts. 

I tu, ja coneixes totes les possibilitats de Ta-tum? Descobreix-les en els nostres videotutorials per a docents.