Comparteix els teus casos amb altres docents!

16-10-2023

L’equip docent ensenya i aprén cada dia, i ara pot compartir els casos favorits de Ta-Tum!

Hui dia, és freqüent parlar dels grans beneficis de promoure un aprenentatge cooperatiu entre els estudiants, però i entre els docents? En Ta-tum, et donem la possibilitat de posar en pràctica una col·laboració entre professionals de l’ensenyament per a oferir una gran experiència lectora a la teua classe.

La innovadora eina que et proposem tracta d’afavorir-la, ja que a través d’aquesta podràs compartir amb altres docents del teu centre educatiu els teus propis casos, així com aquells que tingues afegits a les teues classes.

D’aquesta forma, el docent que rep el teu cas i tu podreu dur a terme les modificacions que considereu sense que un cas se superpose a l’altre. Amb això es  manté l’enfocament que cadascú vulga donar al seu exercici lector.

El millor de tot és com és de fàcil usar aquesta eina. Una vegada afegit el cas a la teua classe, atén els tres puntets del cantó superior dret on trobaràs diverses opcions per a triar, una de les quals és «Comparteix amb»

Punxa en aquesta opció i apareixerà una llista d’aquells docents i les seues classes amb els quals podràs compartir el teu cas. Una vegada que faces la teua selecció, clica en el botó de «Comparteix».

Aquest serà el missatge que t’indicarà que el procés ha conclòs amb èxit.

Així serà com ho veu en la seua classe el docent amb qui has compartit el teu cas. Diferenciarà aquest nou cas perquè s’esmenta com a Còpia de

Des de Ta-tum volem assegurar que, tant estudiants com docents gaudisquen a través de la lectura, per això t’animem a descobrir aquesta eina i a gaudir de la seua funcionalitat.