Videotutoriales doncentes

Estrenem els nous videotutorials per a docents

La novetat que estaves esperant: videotutorials amb tota la informació que desitges per a millorar l’experiència Ta-tum i poder dirigir els teus detectius de l’Escola Avant.
22-09-2021
Novedades Inglés

‘Eyes of Midnight’ ja batega a Ta-tum

La fantàstica trilogia de Daniel Hernández Chambers, Eyes of Midnight, ja compta amb traducció a l’anglés i té un lloc propi a la biblioteca de casos. Podeu gaudir de l’èpica i la màgia dels dos primers títols: The Ones with No Shadows i The Land of Giants.
08-09-2021
nuevas lecturas 2021

Curs nou, lectures noves!

Comença setembre i, amb aquest mes, es desplega la força del nou curs. L’entusiasme de les trobades ocupa els corredors, les idees recorren l’aula. A Ta-tum, participem de la benvinguda amb sis meravelloses novetats editorials en castellà per a totes les edats. T’estan esperant a la biblioteca. Prepara la lupa!
08-09-2021

Vols descobrir tots els trucs i les novetats per a gamificar la lectura?

Subscriu-te a la nostra newsletter

  empieza ta-tum

  Comença a utilitzar Ta-tum amb aquest seminari web

  En aquest seminari web, Sergio Sánchez García explicarà algunes recomanacions per a les primeres sessions. També et mostrarà com crear un cas per primera vegada i com publicar les primeres activitats perquè el teu alumnat (els teus detectius i detectives) puguen resoldre-les. A més, t’indicarà com revisar el treball de la classe, retornar feedback als estudiants i gestionar-ne les qualificacions.
  08-09-2021
  conoce ta-tum

  Coneix Ta-tum amb aquest seminari web

  Al seminari web et presentarem la narrativa de Ta-tum, que converteix la lectura de cada llibre en un cas que els teus detectius i detectives hauran de resoldre. També t’ensenyarem com accedir a la plataforma Ta-tum i la recorrerrem com a usuari Docent. Després, et mostrarem l’app i altres recursos disponibles per al professorat.
  08-09-2021