Estrena lectures aquest curs!

El nou curs porta novetats literàries interessants i prometedores. Cadascuna compta amb l'atractiu de la pròpia història i, a més, una multiplicitat de temes que poden tractar de manera transversal en el camp educatiu.
21-08-2023

Ta-tum arranca al màxim amb aquestes formacions!

T’agradaria conéixer les possibilitats de Ta-tum? Si comences a treballar amb la plataforma en el curs 2023-24 o desitges refrescar algunes qüestions bàsiques sobre el seu funcionament, aquest pla de formació és per a tu!
31-07-2023
conoce ta-tum

Introducció a Ta-tum

Al seminari web et presentarem la narrativa de Ta-tum, que converteix la lectura de cada llibre en un cas que els teus detectius i detectives hauran de resoldre. També t’ensenyarem com accedir a la plataforma Ta-tum i la recorrerrem com a usuari Docent. Després, et mostrarem l’app i altres recursos disponibles per al professorat.
31-07-2023

Et vols subscriure a la nostra newsletter?

Descobreix tots els trucs i novetats per a gamificar la lectura.

  Primers passos amb Ta-tum

  En aquest seminari web, Sergio Sánchez García explicarà algunes recomanacions per a les primeres sessions. També et mostrarà com crear un cas per primera vegada i com publicar les primeres activitats perquè el teu alumnat (els teus detectius i detectives) puguen resoldre-les. A més, t’indicarà com revisar el treball de la classe, retornar feedback als estudiants i gestionar-ne les qualificacions.
  31-07-2023

  Ta-tum en els primers cursos d'Educació Primària

  En aquest seminari coneixeràs l’experiència amb Ta-tum d’Elisa Beltrán García, mestra de Primària, que et donarà les seues recomanacions de lectura i d’activitats per a treballar amb estudiants dels primers cursos que encara no lligen amb fluïdesa.
  31-07-2023