n05_tquiz_01_posiciones_CA_VA

T’agraden els reptes a l’aula? Si és així, els nostres T-Quiz són per a tu!

02-06-2021

Recordeu el que heu llegit enguany? Comproveu-ho amb els T-Quiz Ta-tum! No us podeu perdre aquest joc de preguntes i respostes, en temps real, sobre cadascun dels títols disponibles a la biblioteca Ta-tum. És molt divertit! Només cal que cada estudiant tinga el seu dispositiu i connexió a Internet. 

Comença el joc!

Com a docent, pots crear o seleccionar preguntes sobre els casos que esteu llegint i assignar-les a manera de qüestionari interactiu. Vols saber com? En primer lloc, accedeix a la classe amb què vols jugar i fes clic en el botó T-Quiz.

n05_tquiz_02_boton_VA

A continuació, tria si vols utilitzar les preguntes que et facilitem o si prefereixes crear el teu propi qüestionari interactiu. 

Des de l’opció Selecciona, ara pots filtrar les preguntes dels casos que hages afegit a la classe. A més del nom del cas, també s’indica en quin estat es troba (pròxim, en curs o finalitzat). En cadascun trobaràs les indagacions autocorregibles per a emprar-les com un joc de preguntes i respostes. 

També resulta molt interessant que pots accedir als T-Quiz que hages creat anteriorment. Els tens disponibles per a qualsevol de les teues classes, així pots reutilitzar els que ja hages creat. Fes clic en Els meus T-Quiz per a jugar a un dels teus qüestionaris.

n05_tquiz_03_seleccionar_VA

Configura un nou T-Quiz des de l’opció Crea. Hi pots incloure preguntes de diferents models: múltiple opció, ompli espais i classificació. Simplement, assigna un nom a l’exercici i afig tantes preguntes com vulgues.

En cada pregunta hauràs d’introduir l’enunciat i les possibles respostes. A més, cal indicar la resposta correcta i la seua puntuació. 

També pots afegir el feedback que rebran els estudiants en seleccionar l’opció correcta. 

Observa la vista prèvia de la pregunta en la part dreta de la pantalla i, quan hi hages afegit totes les dades, fes clic en He acabat. Més tard, podràs tornar a editar aquesta pregunta.

n05_tquiz_04_crear_VA

Cada estudiant necessitarà un dispositiu per a iniciar sessió en Ta-tum. Quan hages triat el T-Quiz que vols llançar, i tots estiguen en línia, fes clic en Comença

Si vols, pots establir un temps límit en què el teu alumnat ha de respondre cada pregunta. També pots utilitzar el Xat en temps real per a intercanviar missatges.

Comença el joc!