Els llibres de la classe: la teua biblioteca d’aula en Ta-tum

23-05-2022

En Ta-tum continuem creixent i millorant cada dia. Et presentem una nova funcionalitat que trasllada la idea de la biblioteca d’aula al format digital. Vols saber en què consisteix? Continua llegint!

En cadascuna de les teues classes hem incorporat una pestanya. Ara trobaràs «Els llibres» al costat d’«Els casos», «Els detectius» i «Els resultats». En aquesta nova secció s’arrepleguen els llibres dels casos que estigues resolent amb cadascuna de les teues classes i les recomanacions lectores per als teus estudiants que afiges a cada grup. És a dir, la pestanya «Els llibres» és la vostra pròpia biblioteca d’aula dins de Ta-tum.

 

En entrar, trobaràs una selecció de lectures. En fer clic en la coberta es mostra el progrés de lectura d’aquest títol per part de cada estudiant. Això et permetrà fer un seguiment de l’activitat lectora del teu alumnat. També trobaràs un botó «Llig» per a obrir el llibre.

 

Els estudiants també disposen d’una pestanya «Els llibres» en les seues classes, on trobaran els corresponents als casos que esteu treballant junts, així com les recomanacions lectores que hi hages afegit per a ells. En prémer una coberta, el llibre s’obrirà. Aquesta biblioteca funciona com un accés ràpid a les seues lectures. 

 

Com se sumen títols a aquesta biblioteca digital? Molt fàcil!

Cada vegada que afiges un cas a la teua classe, automàticament apareixerà el llibre corresponent en la pestanya «Els llibres».

A més, podràs seleccionar lectures per als i les alumnes des del catàleg de Ta-tum. Utilitza els filtres d’idioma, edat, gènere, temàtica, etc. per a trobar recomanacions adaptades al seu nivell lector, gustos i interessos. 

 

En la fitxa de cada llibre hi ha un botó «Afig a la meua classe». Fes-hi clic i selecciona la classe o classes on vulgues que estiga disponible. 

No és genial? És molt fàcil recomanar històries al nostre alumnat perquè continue creixent la seua passió per la lectura i fer un seguiment personalitzat de l’activitat lectora.