Videotutoriales doncentes

Estrenem els nous videotutorials per a docents

22-09-2021

T’hem escoltat i, per a començar aquest nou curs Ta-tum amb bon peu, et portem la novetat que estaves esperant: els nostres videotutorials Ta-tum (en castellà)! Ara, en un clic, tindràs tota la informació necessària per a convertir-te en expert o experta en la plataforma i poder dirigir els teus detectius de l’Escola Avant.

En aquest article et presentem els vídeos perquè hi trobes fàcilment tota la informació que estaves buscant. Prepara’t!

Video tutorial Ta-tum acceso para docentes

Comencem per l’accés a Ta-tum: tens dubtes sobre com entrar a la plataforma o encara no t’hi has registrat? No et preocupes, a Entrar en Ta-tum. Accés per a docents podràs trobar tota la informació relacionada amb les diferents possibilitats per a iniciar sessió com a docents –com ara l’accés des de Google o Microsoft–, així com un accés directe al formulari de registre si encara no tens compte. Aquest vídeo també t’ajudarà amb els primers passos perquè el teu alumnat reba les credencials d’accés.

 

Videotutorial Ta-tum gestión del trabajo docente

Vols saber tot el que pots fer com a cap d’investigacions literàries? Entra en Et presentem Ta-tum. Recorregut pel perfil del docent. Aquest vídeo ofereix una visita guiada pel teu perfil, des de la configuració més bàsica o com es pot canviar la teua foto, fins a la gestió dels teus grups inclosa en «Les meues classes».

 

Videotutorial Ta-tum añadir un caso a una clase

Ara que ja saps navegar per la plataforma, comença l’aventura! En Afegir un cas a una classe t’ajudem a triar el cas més adequat per al teu alumnat entre tota la biblioteca Ta-tum i et guiem quant a les possibilitats per a assignar-lo: l’opció «configurable» et permet seleccionar més endavant quines indagacions vols publicar; a més podràs editar-les i programar-les. L’opció «automàtic» publica automàticament les indagacions autoavaluables en el mur del cas, per la qual cosa el teu alumnat podrà resoldre-les des d’aquest mateix moment.

 

Videotutorial Ta-tum Corregir pesquisas

Una vegada assignat, cal posar-se a la faena amb les indagacions. Ja siga des de l’opció «automàtic» o «configurable», en Publicar i programar indagacions et mostrarem com seleccionar-les, gestionar-les i publicar-les. Prefereixes programar-les per a més endavant? No et preocupes, també ho veurem!

 

Videotutorial Ta-tum gestión del trabajo docente

Per tal de conéixer com gestionar totes les teues tasques docents relacionades amb la resolució dels casos, no et pots perdre Gestió del treball docent. Pantalla treball. Hi veuràs també com pots configurar les teues notificacions i localitzar les indagacions enviades a l’alumnat.

 

Ta-tum videotutorial docentes programar pesquisas

Quan els teus estudiants hagen completat les activitats hauràs de corregir-les, i en Gestió del treball docent. Correcció d’indagacions descobriràs ràpidament com qualificar-les i retornar-les a l’alumnat perquè les revise. També t’hi explicarem com marcar una indagació com a revisada.

 

Videotutorial Ta-tum cómo seleccionar y leer un libro

Finalment, en el vídeo Lectura per a docents. Com seleccionar i llegir un llibre t’ensenyem a utilitzar el nostre catàleg i com funciona la interfície de lectura. Així, podràs escriure notes en els teus llibres, modificar-ne l’aparença, ressaltar paraules o frases… i, en definitiva, tot allò necessari perquè tu i cadascun dels i les estudiants pugueu personalitzar les vostres experiències de lectura.

 

En Ajuda de Ta-tum et mostrarem on acudir quan tingues dubtes o necessites posar-te en contacte amb suport. A més, ja pots accedir als videotutorials i a les gravacions de les nostres formacions en línia des de la plataforma, descobreix com!

 

El traductor integrat en el navegador web pot interferir amb el contingut dels llibres de Ta-tum. En Solucionar problemes de traducció podràs veure pas a pas com deshabilitar el traductor de Google Chrome per a poder llegir amb normalitat.

Creus que això és tot? Encara queda més per descobrir! No perdes d’ull Café Ta-tum, ja que hi podràs llegir totes les primícies, com ara els videotutorials per a estudiants, que els ajudaran a treballar amb la plataforma amb major facilitat i autonomia.