Ta-tum arranca al màxim amb aquestes formacions!

31-07-2023

T’agradaria conéixer les possibilitats de Ta-tum? Si comences a treballar amb la plataforma en el curs 2022-23 o desitges refrescar algunes qüestions bàsiques sobre el seu funcionament, aquest pla de formació és per a tu!

Et proposem quatre seminaris web independents, que impartirem en diferents dates i horaris perquè elegisques els que més t’interessen. L’objectiu és oferir-te els recursos necessaris per a familiaritzar-te amb Ta-tum, fer els teus primers passos en aquest món digital i, en el camí, passar-ho molt bé!

 

Introducció a Ta-tum

En aquest webinar, Ángela Hernández Domingo presentarà Ta-tum, t’explicarà com accedir a la plataforma i, a més, t’acompanyarà en un recorregut per les opcions que ofereix el perfil del docent. Ángela és Project Manager de Ta-tum, assessora pedagògica, professora i educadora Certificada Google Nivell 1 i 2. 

 

Primers passos amb Ta-tum

Sergio Sánchez García, mestre i Google Trainer, t’ajudarà a presentar la plataforma als teus estudiants d’una manera motivadora i també a explicar-los el seu funcionament. A més, et suggerirà com enfocar les primeres sessions, elegir les primeres lectures, etc.

 

Ta-tum en els primers cursos d’Educació Primària

Aquesta sessió aborda qüestions essencials per a utilitzar Ta-tum amb els lectors més joves. Et donarà una orientació sobre la selecció de llibres i et recomanarà activitats que faciliten i milloren el procés de la lectoescriptura. La ponent és Elisa Beltrán García, mestra de Primària i d’Educació Especial, finalista dels premis Educa Abanca i millor Docent d’Espanya 2018, Insígnia INTEF per al Lideratge en tecnologia educativa.

 

Ta-tum a l’ESO

José María Valpuesta Ruiz, mestre especialista en Pedagogia Terapèutica, psicopedagog i logopeda, imparteix des de fa diversos cursos un Taller de Lectura amb adolescents. Com els ha motivat? Quines estratègies l’han ajudat a crear lectors i lectores en aquesta etapa tan complexa? En aquesta sessió revelarà els seus secrets.

recurso_separadorestrella_tatum

Tots els webinars es realitzaran en directe. També t’enviarem al teu correu electrònic l’enregistrament perquè pugues veure el seminari tantes vegades com vulgues.

Després d’aquest programa formatiu inicial, des de Ta-tum t’acompanyem durant tot el curs escolar amb més sessions formatives amb l’objectiu que tragues tot el partit a la plataforma i conegues altres experiències del seu ús. 

 Posa en marxa Ta-tum amb un clic!