Ta-tum webinar gratuito Educación Secundaria Obligatoria

Ta-tum a l'ESO.

31-07-2023

Com abordar el pla lector en Secundària? Què motiva els adolescents? Fa tres cursos que José María Valpuesta Ruiz va començar a utilitzar Ta-tum en el seu Taller de Lectura, vols conéixer els trucs que fa servir amb l’alumnat?

José María

 

Ponent: José María Valpuesta Ruiz, mestre especialista en Pedagogia Terapèutica, psicopedagog i logopeda

Idioma: castellà

Duració: 45 min

 

 

 

 

L’adolescència és una etapa de canvis i allò que un dia motiva l’alumnat pot canviar radicalment al següent. Per això, en aquesta sessió José María compartirà amb tu la seua pròpia experiència per a recomanar-te les lectures més adients en Secundària dins d’un pla lector. 

També abordarà diferents consells per a la realització de les activitats a classe, adaptades a les diferents edats dels i les estudiants. Perquè no hi ha res millor que compartir les experiències d’èxit, perquè tu també les pugues viure a l’aula.

T’explicarà com van ser els seus primers passos en l’ús de la plataforma Ta-tum, els dubtes i les dificultats que hi van sorgir, i com va abordar la implementació en el seu Taller de Lectura.

A més, et parlarà de la seua experiència amb la gamificació en Secundària, una tècnica d’aprenentatge actiu que motiva tant a estudiants com a docents.

De segur que voldràs fer-li preguntes; per això, durant la formació podràs enviar-les a través del xat perquè el nostre ponent les responga quan acabe. Recorda que en aquest blog trobaràs nombrosos articles i tutorials per a ajudar-te amb el funcionament de Ta-tum.

Hem creat per a tu dues convocatòries diferents, perquè no t’ho perdes. Fes clic en la data que t’interesse per a inscriure’t. Vinga, afanya’t!

 
Veure vídeo
 

Podràs accedir a aquesta sessió en directe des de qualsevol lloc i a través de qualsevol dispositiu. Una vegada finalitzada, t’enviarem la gravació per correu electrònic perquè pugues tornar a veure-la tantes vegades com vulgues.