conoce ta-tum

Introducció a Ta-tum

31-07-2023

Encara no saps bé què és Ta-tum? Vols saber com s’accedeix a la plataforma i tot el que t’hi espera?

Descobreix-ho amb aquest seminari web gratuït de la mà d’Ángela Hernández Domingo, Project Manager de Ta-tum.

 

ponente Ángela

 

Ponent: Ángela Hernández Domingo, Project Manager de Ta-tum, Assessora Pedagògica, professora d’ESO i Batxillerat, Educadora Certificada Google Nivell 1 i 2.

Idioma: castellà

Duració: 45 min

 

 

 

 

En aquesta primera sessió en castellà la nostra ponent et presentarà la narrativa de Ta-tum, una nova proposta de gamificació que converteix cada llibre en un cas misteriós que els detectius i les detectives (l’alumnat) han de resoldre.

Primerament, Ángela t’ensenyarà com accedir a Ta-tum pas a pas. Començant des de la pàgina web, farà una visita guiada per tota la plataforma, explicant la interfície i totes les opcions des d’un perfil d’usuari Docent, perquè no hi haja secrets per a tu. També et mostrarà l’app, que permet accedir a la llibreria des de qualsevol dispositiu mòbil

A més d’això, comptaràs amb una sèrie de recursos addicionals disponibles per al professorat, com ara la newsletter Extra, extra!, amb la qual podràs informar-te de totes les novetats, o el blog Café Ta-tum, on trobaràs recomanacions de lectures, entrevistes i molt més. No sols això, sinó que també tens a la teua disposició un munt de videotutorials pas a pas per a guiar-te en l’ús de la plataforma.

Perquè no t’ho perdes, disposes de les dates següents per a participar-hi. Si vols inscriure’t, fes clic en la que preferisques. Rebràs un correu amb l’enllaç d’accés al seminari web. No ho penses més i apunta’t!

Para que no te lo pierdas, dispones de estas convocatorias. Para inscribirte, pincha en la que prefieras. Recibirás un correo con el enlace de acceso al webinar. ¡No lo pienses más y apúntate!

 
Veure vídeo
 

Podràs assistir al seminari web des de qualsevol dispositiu i lloc i escoltar en directe la nostra ponent. 

Una vegada finalitzat, podràs accedir a la gravació de la sessió i veure-la tantes vegades com vulgues.