Ja pots ordenar les indagacions

16-10-2023

Hi ha tantes formes d’ordre com persones, el que importa és que totes tracten de posar els mitjans per a dirigir l’activitat lectora cap a una experiència tan enriquidora com siga possible, no sols per a l’alumnat sinó també per al docent.

Fins ara, encara que ja trobaves un ordre predeterminat per l’autor del cas, podies publicar les indagacions d’acord amb el teu propi criteri, però a l’hora d’ordenar-les una vegada publicades, era més delicat dur a terme aquesta opció.

Amb l’objectiu d’adaptar els diferents casos i processos de comprensió lectora a les necessitats de cada classe naix aquesta nova opció en Ta-tum. Ara tens la possibilitat d’ordenar les indagacions de cada cas d’una forma més fàcil i ràpida, segons els diferents paràmetres que cada docent tinga establits, així com criteris d’avaluació o el treball en el desenvolupament de competències dels estudiants.

A més, també podràs compatibilitzar els casos amb els continguts corresponents a altres classes i així treballaràs de manera interdisciplinària i segons la teua manera de programar.


És senzillíssim: al cantó superior dret de cada investigació trobaràs tres punts verticals que mostren les opcions d’ordre: «Mou cap amunt» i «Mou cap avall».

Aquest recurs obri molt més encara el ventall cap a les diferents maneres d’abordar la comprensió lectora, un fet que afavoreix els lectors i les lectores, i els docents, tant acadèmicament com en el desenvolupament com a persona o com a professional de l’ensenyament.

Recorda: per a poder gestionar les teues indagacions has d’haver afegit un cas a la teua classe.