Dos seminaris web amb Xurxo Cobelas

Dos seminaris web amb Xurxo Cobelas: aprén a editar i crear els teus casos

22-02-2022

Esperem que els casos de Ta-tum et siguen útils. Vols anar-hi més enllà? Et proposem dos seminaris web, de la mà de Xurxo Cobelas, per a aprendre a crear els teus casos, editar els que ja existeixen i configurar les teues indagacions. 

Les sessions tenen un enfocament pràctic. En aquestes comprovaràs com configurar els teus recursos pas a pas. L’objectiu és ajudar-te, mitjançant exemples, a traure tot el suc a Ta-tum, perquè pugues aplicar-ho després a les lectures i els continguts curriculars que més t’interessen. 

Et convidem a sumar-te a aquests seminaris web tan interessants, i esperem que els gaudisques!

Xurxo Cobelas

 

Ponent: Xurxo Cobelas és mestre de Primària i assessor didàctic especialista a ajudar els centres educatius amb les noves tecnologies. Fundador i copropietari d’iEscola

Idioma: castellà.

Duració: 50 minuts cada sessió.

 

 

Edita els teus casos per a treballar continguts interdisciplinars en Ta-tum

Dijous, 24 març 18:00 h

En aquest seminari web descobriràs com, a més de treballar la lectura mitjançant el catàleg de llibres i casos disponibles en Ta-tum, pots aprofitar l’eina de l’edició de casos amb un enfocament interdisciplinar. Prenent com a punt de partida les lectures, personalitza els casos que ja existeixen i crea les teues indagacions per a treballar continguts curriculars de les diferents assignatures que imparteixes a l’aula. 

A partir de la selecció d’un llibre de la biblioteca de Ta-tum, aprendràs a configurar el cas associat a aquest llibre, incloure contingut curricular d’altres matèries, crear indagacions i analitzar resultats. Xurxo se centrarà en un exemple concret, però segur que se t’ocorren altres formes i motius per a personalitzar els casos. Deixa volar la imaginació!

 

 

Crea el teu contingut curricular en Ta-tum 

Dimecres, 6 abril 18:00 h

En aquest seminari web aprendràs a utilitzar una plataforma per a elaborar el teu contingut curricular. Descobriràs com crear un cas des de zero i com configurar les teues indagacions (activitats), per a comprovar si els teus estudiants estan assolint els continguts. 

El punt de partida és el contingut curricular, que serà el factor a tenir en compte per a consultar llibres diferents de la biblioteca. Durant la sessió, veuràs com crear el teu cas i com personalitzar-lo en afegir-li text, imatge o vídeo. Xurxo també mostrarà, pas a pas, com elaborar tasques i tests per a desafiar i avaluar l’alumnat. 

 

 

  • Et pots inscriure al seminari web que vulgues, fins i tot als dos!
  • Rebràs un correu electrònic amb l’enllaç d’accés a cadascun dels seminaris web. 
  • Podràs assistir-hi des de qualsevol dispositiu i lloc, escoltar el nostre ponent en directe i preguntar els teus dubtes.  A més, després de cada sessió disposaràs de la gravació per a mirar-la tantes vegades com vulgues.