cabecera

Afig els teus propis arxius a Ta-tum

13-12-2023

Per als docents, aprendre i ensenyar és un assumpte personal. Ara, pots aportar el teu toc i fer de l’aprenentatge una activitat més completa, didàctica i personalitzada per a l’alumnat.

Amb la nova eina que et portem podràs adjuntar l’arxiu local que desitges per a complementar d’una manera més eficaç les activitats i els processos d’aprenentatge de la teua classe.

En Ta-tum pots utilitzar els diferents tipus d’exercicis, un d’ells és el que podem identificar com a Tasca, en el qual l’alumnat pot desenvolupar la seua competència escriptora. Des d’aquest moment també podràs adjuntar els teus propis arxius.

Per a això, hauràs de punxar en l’opció «Tasques» que apareix a l’esquerra de cada cas, que obrirà una finestra. En el lateral inferior esquerre trobaràs l’opció «Adjunta des de Google Drive» o «Adjunta des del dispositiu». Tria l’opció que desitges i gaudeix d’aquesta nova funció.

adjunta archivo01

Apareixerà de la següent forma i podràs publicar-lo com has fet sempre.

adjunta 02

Des de Ta-tum volem assegurar que tant estudiants com docents gaudiu a través de la lectura, per això t’animem a descobrir aquesta eina i a aprofitar la seua funcionalitat.