Cabecera

Filtra els casos per a reutilitzar les investigacions

13-12-2023

Una part clau dels processos d’aprenentatge és la cooperació. A través seu podem fer que aquests processos siguen molt més efectius en l’alumnat.

Ja coneixes l’opció de seleccionar els exercicis creats per altres docents o per tu mateix en altres casos de Ta-tum. Volem facilitar la teua tasca perquè siga molt més accessible. Ara pots filtrar per casos les investigació que desitges reutilitzar, modificar o aquelles en les quals vols inspirar-te per a completar les activitats d’un llibre.

Per a això, selecciona l’opció «Test» que apareix a l’esquerra de cada cas. S’obrirà una nova finestra. Punxa en «Selecciona entre els teus casos ja creats».

selecciona casos

Ací es mostren aquells casos que has afegit a la teua biblioteca, hauràs de seleccionar aquell del qual desitges agafar alguna investigació i polsar en el botó «Continuar». Apareixeran totes les investigació del cas seleccionat i ja només hauràs d’afegir al teu cas i confirmar la mateixa acció.

VAL

 

Des de Ta-tum desitgem garantir que tots els estudiants tinguen l’oportunitat de gaudir d’una experiència lectora enriquidora. També que els docents pugueu desenvolupar la vostra activitat de manera més eficaç. Aprofita aquesta nova eina!