n04_resultados_01_VA

Millorem la visualització de resultats

10-05-2021

En la pestanya Els Resultats ja pots observar el títol i l’estat del cas.

Recorda que pots visualitzar en tot moment els resultats dels teus alumnes: els punts obtinguts en cada cas i en cadascuna de les indagacions, així com la seua qualificació. Accedeix a aquesta informació des de la teua classe, fent clic en la pestanya Els Resultats.

n04_resultados_01_VA

Com ja saps, pots configurar l’estat en què es troba cada cas: en curs, finalitzat o pròximament. Per a canviar l’estat d’un cas que has afegit a una classe, només has de fer clic en el segell que apareix al costat de la imatge de la coberta del llibre i seleccionar-ne l’estat.

n04_resultados_02_VAL

La selecció d’estats permet organitzar el treball de cada cas:

-En curs (segell verd) són els casos en què esteu treballant actualment. Des d’un cas en curs, els estudiants poden accedir a la secció Es busca i a les indagacions, on trobaran els missatges, els test i les tasques que hages publicat fins al moment. També poden obrir el llibre fent clic sobre la coberta.

-Pròximament (segell blau) són els casos que has seleccionat per a la teua classe, però que encara no vols que veja el teu alumnat. Aquest estat et permet treballar amb el cas: editar la secció Es busca, modificar les indagacions, etc. abans de publicar-lo en el mur de la classe.

-Finalitzat (segell roig) són els casos que ja heu resolt: l’alumnat ha llegit el llibre i resolt les indagacions que has publicat. Quan marques el cas com a finalitzat, apareix l’opció Diploma. Podràs descarregar un certificat de cas resolt per a cada alumne… De segur que els encanta!

n04_resultados_03_VA