imagen tablon mailing valenciano

Ja es pot imprimir la secció Es busca

17-03-2021

Com ja saps, la secció Es busca serveix per a introduir cada cas. Hi pots ambientar la investigació dels detectius i animar-los a resoldre les indagacions a través de la lectura del llibre. 

Es comença amb la lectura d’una notícia, una entrevista o qualsevol altre text periodístic en què es donen a conéixer fets estranys, i se sol·licita la col·laboració de tota la classe perquè resolguen el cas. 

Ara pots imprimir aquest text fent clic en la icona de la impressora (Imprimeix) per a convertir la teua aula en una autèntica oficina de detectius.

imprimir se busca valenciano

Com sempre, pots modificar aquest contingut fent clic en la icona del llapis (Edita). Això et permet adaptar la informació disponible o ampliar-la.

editando texto valenciano

També pots anar més enllà: crear els teus propis casos i assignar-los a una classe. Si combines la possibilitat de crear el teu propi text juntament amb la d’imprimir, podràs preparar amb el teu equip de detectius una notícia personalitzada en la qual ells mateixos seran els protagonistes. A més, podràs fer servir la plantilla per a recordar i practicar les parts d’una notícia i la seua funció comunicativa. 

Imprimeix les notícies i penja-les en el tauler d’anuncis de la teua aula. Així, la classe es converteix en una oficina de detectius durant la lectura amb Ta-tum.