n03_webinar_01

“Per a mi Ta-tum és el Netflix dels llibres”

20-04-2021

n03_testimonio_formador_xurxo_01

Xurxo Cobelas, professor i pare, ens conta la seua experiència amb la plataforma Ta-tum.

“Només puc parlar meravelles de Ta-tum. Una fantàstica biblioteca de la qual podem gaudir tant en línia com fora de línia”.

Per a Xurxo, com a pare, el gran avantatge de Ta-tum és que disposa d’una quantitat enorme de literatura perquè la seua família gaudisca de la lectura en diferents idiomes i en qualsevol lloc.

I com a professor, ens diu, és encara millor. “Puc accedir a aquesta gran biblioteca i convertir cada llibre en una aventura. És tan senzill com triar el títol que vull que els meus alumnes lligen (per a això Ta-tum té un filtre magnífic que em permet seleccionar edat, idioma, temàtica…). Després, per mitjà d’unes plantilles preconfigurades, aquesta lectura es converteix en un cas detectivesc que el meu alumnat ha de resoldre a mesura que lligen el llibre. És simplement genial i senzillíssim.”

n03_testimonio_formador_xurxo_02_VAL

Quan Xurxo entra en Ta-tum, selecciona un llibre, tria les preguntes que vol que els estudiants vagen contestant (segurament ho fa d’un banc ja creat), assigna les puntuacions i les recompenses de cada pregunta i… ja té la classe enganxada a la lectura!

Ah, i tot configurable per a adaptar-ho a les seues preferències i necessitats.

“Ta-tum és una eina meravellosa per a potenciar el gust per la lectura en els joves. La recomane encaridament”.