n03_webinar_01

Seminari web gratuït: dinamitzar el pla lector amb Ta-tum

20-04-2021

Vols saber com utilitzen aquesta plataforma altres docents per a treballar la lectura a l’aula? Sergio Sánchez, mestre d’Educació Primària, ens comparteix la seua experiència. “A la meua classe, els xiquets aprenen com sempre, però d’una manera diferent”.

Cada vegada costa més veure xiquets/es i adolescents llegir amb un llibre de format tradicional, però això no vol dir que no els agrade llegir, només busquen un format més estimulant.

Com a docents, no podem desaprofitar les portes que ens obri la tecnologia per a augmentar la motivació per la lectura. 

Els aprenentatges no són fruit d’un únic estímul, sinó de molts factors i experiències que els alumnes tindran al llarg de la seua vida. Sergio ens explica que Ta-tum l’ajuda a crear connexions entre assignatures, ja que les lectures d’una matèria li serveixen per a treballar continguts d’una altra. Sovint, busca fragments de lectures relacionades amb diferents àrees. Així és com relacionen les novel·les que lligen a classe amb les assignatures i això ajuda el seu alumnat a connectar els aprenentatges amb la vida real.

¿Quieres saber cómo utilizan esta plataforma otros docentes para trabajar la lectura en el aula? Sergio Sánchez, maestro de Educación Primaria, nos comparte su experiencia. “En mi clase, los niños aprenden como siempre, pero de una manera diferente”. Cada vez cuesta más ver a niños y adolescentes leer un libro de formato tradicional, pero eso no quiere decir que no les guste leer, solo buscan un formato más estimulante. Como docentes, no podemos desaprovechar las puertas que nos abre la tecnología para aumentar la motivación por la lectura. Los aprendizajes no son fruto de un único estímulo, sino de muchos factores y experiencias que los alumnos van a tener a lo largo de su vida. Sergio nos explica que Ta-tum le ayuda a crear conexiones entre asignaturas, ya que las lecturas de una materia le sirven para trabajar contenidos de otra. A menudo, busca fragmentos de lecturas relacionados con distintas áreas. O bien, relaciona las novelas que leen en clase con las asignaturas y esto ayuda a su alumnado a conectar sus aprendizajes con su vida real.

Si vols escoltar en directe Sergio Sánchez no et perdes el nostre seminari web gratuït: ¿Cómo dinamizar tu plan lector? Ta-tum te lo pone fácil.

Tens tres dates per a triar. Inscriu-te ara!

 

Dijous, 29 d’abril

 

Dimarts, 11 de maig

 

Dijous, 27 de maig

 

 

Horari: de 18 h a 19 h.

Ponent: Sergio Sánchez, mestre d’Educació Primària, Google Trainer i Educador Certificat Google Nivell 1 i 2.

Idioma: Castellà

 

 

 

 

Dona’t pressa! Les places són limitades. 

Recorda: un dia abans del seminari web t’enviarem l’enllaç d’accés al teu correu electrònic. Podràs seguir la sessió còmodament des de qualsevol dispositiu i lloc.