Vola amb la nova Ala Delta Naranja!

07-09-2022

La nova Serie Naranja de la col·lecció Ala Delta s’estrena en la biblioteca de Ta-tum. Aquests llibres il·lustrats, recomanats a partir de quatre anys, uneixen la dosi justa de dolçor, entreteniment i humor per a convertir-se en una gran eina d’animació a la lectura. Són fantàstic per a començar a utilitzar la plataforma i resoldre els primers casos amb els detectius i les detectives més joves.

La col·lecció Ala Delta creix i es transforma amb històries específiques per a Educació Infantil i el primer curs d’Educació Primària. La sèrie s’inicia amb tres títols, preparats per a dialogar sobre temes importants en la primera infància i en l’entorn educatiu.

 

Don Yata. El misterio de las bayas doradas

Text: David Fernández Sifres
Il·lustració: Claudia Ranucci
Col·lecció: Ala Delta – Serie Naranja
Edat recomanada: + 4 anys
Lletra ligada

Les baies daurades han desaparegut i, sense, no hi haurà Festival de Primavera. Don Yata podrà descobrir què ha passat i recuperar-les? Un conte entranyable que uneix la intriga amb la importància de tindre cura del medi ambient. Té lletra lligada i disposa d’un cas associat en Ta-tum… Descobreix-lo amb els primers lectors!

recurso_separadorestrella_tatum

Nunca está de más que Fantastic Man venga a visitarte

Text: Daniel Merino
Il·lustració: Álvaro Fraile
Col·lecció: Ala Delta – Serie Naranja
Edat recomanada: + 4 anys
Lletra majúscula

Qui és l’autèntic superheroi? A qui representa Fantastic Man? Aquestes preguntes sobrevolen aquesta història en la qual Clara confia plenament en un heroi de ficció perquè l’ajude en tots els embolics en què es fica. No obstant això, seran la seua àvia, sa mare i altres personatges reals els que li faran costat quan ho necessite. Un conte escrit en majúscula per a facilitar-ne la lectura. Si desitges que hi haja un cas sobre ell en Ta-tum, no oblides sol·licitar-ho.

recurso_separadorestrella_tatum

Fantabuloso

Text: Mercè Canals Ferrer
Il·lustració: Daniel Jiménez
Col·lecció: Ala Delta – Serie Naranja
Edat recomanada: + 4 anys
Lletra majúscula

Créixer és difícil i Esmeralda se n’ha adonat. No obstant això, a poc a poc descobrirà els avantatges que té fer-se major. Aquesta història serveix d’acompanyament emocional dels teus estudiants en aquesta etapa natural de la infància. El llibre està escrit en majúscula per a facilitar el procés de lectoescriptura i disposa d’un cas en la plataforma. Comença la investigació!

recurso_separadorestrella_tatum

Per a acabar…

La Serie Naranja no és l’única incorporació en aquest inici de curs, també s’hi sumen altres novetats de les col·leccions Ala Delta i Alandar.

A diferència d’altres lectures en Ta-tum, en els títols de la Serie Naranja no es poden fer modificacions com la grandària del text o l’estil de la tipografia. L’objectiu és garantir la correcta relació entre text i il·lustració. Aquests llibres ofereixen històries en què la imatge és protagonista, la qual cosa facilita la comprensió lectora perquè conté pistes sobre la narrativa. Són l’impuls que necessites per a augmentar a l’aula les ganes de llegir. Gaudeix de la lectura!