Webinar primaria

Ta-tum en els primers cursos d'Educació Primària

31-07-2023

Com es pot abordar el treball amb xiquetes i xiquets que encara no lligen amb fluïdesa? Elisa Beltrán García porta ja diversos anys utilitzant Ta-tum a les seues classes de 1r i 2n de Primària i tots estan encantats! 

En aquest seminari web et revelarà els seus secrets.

Ponente Elisa

 

Ponent: Elisa Beltrán García, mestra de Primària i d’Educació Especial, finalista dels premis Educa Abanca. Millor Docent d’Espanya 2018, Insígnia INTEF per al Lideratge en tecnologia educativa

Idioma: castellà

Duració: 45 min

 

 

Ara que ja coneixes un poc més la plataforma Ta-tum, és el moment d’aprendre diferents estratègies per a implementar-la en les teues classes. En aquesta sessió formativa, la nostra ponent t’ajudarà a triar les lectures més adequades per al primer cicle d’Educació Primària, basant-se en la seua pròpia experiència. Com ja deus imaginar, no tots els llibres funcionen igual de bé quan encara s’està començant a llegir.

També, et farà recomanacions de diferents activitats que es poden fer a classe perquè motives l’alumnat, mentre guanya fluïdesa en la lectura, aprén, es diverteix… i tu gestiones el temps de la millor manera possible.

Per a acabar, Elisa et revelarà tots els trucs que ella posa en pràctica amb el seu alumnat, perquè l’única preocupació que tingues siga la de gaudir de fer classe i que els teus alumnes gaudisquen llegint. A més, podràs enviar preguntes a la nostra ponent durant el seminari.

Volem adaptar-nos a tu, per això hem planificat diverses convocatòries. Per a inscriure’t, fes clic en la data que preferisques. Rebràs un correu electrònic de confirmació amb un enllaç per a entrar-hi.

 
Veure vídeo
 

Podràs assistir al seminari web des de qualsevol lloc i a través de qualsevol dispositiu per a escoltar en directe la nostra ponent. Una vegada finalitzada la sessió, rebràs per correu electrònic l’accés a la gravació, perquè pugues tornar a veure-la tantes vegades com vulgues.