empieza ta-tum

Primers passos amb Ta-tum

31-07-2023

Ara que ja t’has familiaritzat una mica amb aquesta eina tan potent et sorgiran nous dubtes: Què puc fer en les primeres sessions? Com trie les lectures?

Et convidem a conéixer l’experiència de Sergio Sánchez García en aquest seminari web. De segur que t’inspira!

Sergio Sanchez

 

Ponent: Sergio Sánchez García, mestre de Primària, Google Trainer i Educador Certificat Google Nivell 1 i 2

Idioma: castellà

Duració: 45 min

 

 

 

Volem ajudar-te en l’inici del curs. Per això, en aquest seminari web, el nostre ponent et farà algunes recomanacions o suggeriments per a les primeres sessions, des de l’experiència que té com a usuari. Per exemple: com pots presentar la plataforma al teu alumnat d’una manera divertida, perquè siga atractiva i alhora n’entenga el funcionament. Com a professor, Sergio sap que les bones idees cal compartir-les!

També et mostrarà com crear un cas per primera vegada, des de l’elecció del llibre que siga més adequat fins al llançament del misteri a l’alumnat, així com els passos que cal seguir per a publicar les primeres activitats o «indagacions» que aquests peculiars detectius i detectives hauran de resoldre. T’indicarà com revisar el treball de la classe, per a poder retornar feedback a l’alumnat i gestionar-ne les qualificacions, que podràs exportar per a treballar-les còmodament.

Com que sabem que tens un horari ajustat, hem planificat diferents dates perquè no te’l perdes. Per a inscriure’t, fes clic en la que preferisques. Rebràs un correu amb l’enllaç d’accés al seminari web. No ho penses més i apunta’t!

 
Veure vídeo
 

Podràs assistir al seminari web des de qualsevol dispositiu i lloc, escoltar el nostre ponent en directe i preguntar dubtes. A més a més, quan acabe la sessió podràs accedir-ne a la gravació a i veure-la tantes vegades com vulgues.