Llig ja a Ta-tum la trilogia Ojos de Medianoche

25-04-2022

Gianni Rodari deia que una biblioteca gran és millor que una menuda. Per això a Ta-tum sumem un nou prestatge especialment pensat per al públic juvenil, ple de fantasia i d’aventures.

Comencem pel principi: Ojos de Medianoche (Eyes of Midnight) és una trilogia apassionant de gran èxit entre els adolescents, que a Ta-tum ja es pot llegir tant en anglés (nivell B1) com en castellà. Té tot el que es pot desitjar: acció, suspens, una història èpica i peripècies que porten al creixement personal dels seus personatges.

 

Los seres sin sombra (The Ones with no Shadows)

Després de quedar orfe per la pesta que delma la població, Crey ha d’anar a viure a la vall del Nalcar amb el seu oncle, un antic cavaller del rei reconvertit en artesà del vidre. Encara no pot sospitar que el destí li ofereix una missió molt especial. Mentrestant, una poderosa i nova amenaça d’origen màgic plana sobre la vall. 

recurso_separadorestrella_tatum

El país de los gigantes (The Land of Giants) 

Una trobada fortuïta posa a les mans de Crey un objecte màgic, però molt perillós. Ara haurà de viatjar en companyia d’un ésser de llegenda mentre una amenaça fosca segueix les seues passes. Fins on estarà disposat a arribar en nom de la lleialtat?

recurso_separadorestrella_tatum

El linaje de los Orcans (The Bloodline of the Orcans)

Crey rep una notícia inesperada: ha arribat el moment de tornar a casa. El seu retorn, però, és amarg, ja que coincideix amb la boda de Selima, la filla del Senyor de la Vall. A més, descobreix que es troba al centre d’una conspiració i la seua vida està en perill.

recurso_separadorestrella_tatum

Aquesta trilogia en castellà no disposa de casos associats a cada llibre a la plataforma, la qual cosa us atorga una immensa llibertat als docents per a adaptar la lectura a les vostres necessitats. Perquè tot és possible: llegir cada dia un fragment en veu alta, crear activitats específiques o recomanar les novel·les com a lectura per al temps lliure. 

Si consideres interessant fer activitats sobre cada lectura, sempre pots crear els teus propis casos sobre la trilogia. En aquest article t’expliquem com fer-ho. A més a més, prompte habilitarem a la biblioteca de Ta-tum una opció «Sol·licita cas» per als llibres que no compten amb una proposta didàctica. Simplement, fes clic en el botó per a enviar-nos la teua petició, la tindrem en compte a l’hora d’incorporar nous casos. 

Recorda que també pots trobar els dos pimers títols en anglés, Eyes of Midnight, els casos dels quals sí que estan disponibles a Ta-tum perquè pugues desafiar els teus estudiants amb diverses activitats. A setembre del 2022 s’incorporarà el tercer títol a la biblioteca perquè pugues disfrutar de la trilogia completa en anglés.

El creador d’aquestes històries fantàstiques és Daniel Hernández Chambers, un reconegut escriptor i una de les veus més prominents de la literatura infantil i juvenil actual. Guanyador de prestigiosos premis com Everest 2012, Ala Delta 2016 i Alandar 2017. 

Antonio Lorente il·lustra magistralment aquesta col·lecció i dona forma a l’univers ideat per Chambers. Amb una línia solta i expressiva, ens trasllada a aquest món de fantasia i èpica.