Per si te les vas perdre… recopilem novetats!

17-02-2023

En Ta-tum la millora és constant! En aquest article recopilem les últimes novetats que hem implementat en la plataforma, encara que potser ja les coneixes…

En cadascuna de les teues classes ha aparegut una nova pestanya «Els llibres» i també pots consultar la qualificació mitjana dels estudiants en cada cas. Per a accedir a una classe, dirigeix-te des del menú principal a «Les meues classes» o, directament, fes clic en el seu nom.

 

Els llibres de la classe

Al costat de la pestanya «Els casos», hem inclòs la pestanya «Els llibres», que funciona com una biblioteca d’aula. Ací s’incorporen automàticament els llibres dels casos que crees en la classe i també pots afegir-hi lectures recomanades per al teu alumnat. En fer clic en la coberta de cada llibre podràs observar el progrés lector dels teus estudiants. En aquest article, t’ho contem amb tot luxe de detalls.

 

Qualificació mitjana del cas

Dins de cada classe, en la pestanya «Els resultats», es pot consultar i exportar la puntuació i la qualificació dels estudiants en cada indagació, en cada cas i en total. Ara, ja pots veure la qualificació mitjana, sobre 10 punts, del teu alumnat en cada cas.

recurso_separadorestrella_tatum

El catàleg de llibres també ha canviat bastant! Per a accedir a aquesta secció, desplega el menú principal i fes clic en «Llibres»; s’obrirà una nova pestanya en el navegador on es mostra tot el fons editorial de Ta-tum.

 

Ordena els resultats

Sabem que pot ser un poc difícil triar lectures, per això hem habilitat la possibilitat d’ordenar els resultats que mostra el catàleg de llibres. Pots organitzar-los alfabèticament (A-Z o Z-A), veure primer els més llegits en la plataforma o les últimes incorporacions.

 

Sol·licita un cas

La majoria dels títols que estan en Ta-tum disposen d’un cas (a la Biblioteca de casos), és a dir, d’una introducció i una sèrie d’activitats per a abans, durant i després de la lectura. Alguns llibres del catàleg no tenen un cas associat, però això no significa que no el puguem elaborar. Pots sol·licitar la creació d’un cas utilitzant el botó «Votar» que trobaràs en la fitxa de cada llibre.

 

Llibres amb recursos

Hem incorporat quatre col·leccions recomanades per a  primers lectors que inclouen pictogrames per a facilitar la lectura: Los casos de Sherlock Tópez, Cuentos del viejo roble, Buenos de cuento i Malos de cuento

A més, algunes de les nostres lectures disposen de locucions completes. Aquest recurs està disponible en alguns llibres de castellà per a menuts i en tots els nostres llibres d’anglés.

Si estàs buscant títols amb aquestes característiques, utilitza el filtre «Recursos» per a trobar-los. Recorda que l’opció «amb activitats» et permet trobar aquells que ja tenen un cas en la plataforma.

recurso_separadorestrella_tatum

Més tipografies, més accessibilitat

Ta-tum NOVETATS en majúscula!

Com saps, la interfície de lectura de Ta-tum permet personalitzar l’aparença de cada llibre. Hem afegit dues tipografies noves per a facilitar la lectura a estudiants amb dislèxia o que s’estimen més les majúscules. En aquest article et contem com modificar l’aspecte dels llibres digitals.

recurso_separadorestrella_tatum

Imprimeix la notícia i les medalles de cada cas

imagen tablon mailing valenciano

Fa temps que habilitem la possibilitat d’imprimir la notícia de la secció «Es busca», que serveix com a introducció a cadascun dels casos. Ara també pots imprimir les medalles, és a dir, les recompenses del cas i entregar-los-les als teus estudiants físicament quan les aconseguisquen en la plataforma.

recurso_separadorestrella_tatum

T’ajudem

Ja tens disponible, dins de la plataforma, una eina d’ajuda on podràs trobar vídeos tutorials, enregistraments de les formacions, accés al nostre blog i un formulari de suport. En aquest article et contem detalladament com funciona. 

Sabies que moltes d’aquestes novetats són suggeriments de docents com tu? Ens encantaria rebre els teus comentaris, impressions, idees… Escriu-nos i prendrem nota!