Nova secció Informes

17-02-2023

T’agradaria conéixer l’activitat lectora dels teus estudiants? Vols saber quants llibres han llegit o estan llegint? Necessites portar informació actualitzada a la pròxima entrevista amb les famílies? T’ho posem fàcil! Estrenem la nova secció Informes de Ta-tum.

Hi podràs trobar informació sobre com utilitza la plataforma el teu alumnat. En la part superior pots trobar un resum del treball que ha fet cada classe i més avall l’ús de cada estudiant detalladament: sabràs quin llibre o llibres estan llegint, i quant han avançat en cada lectura, quant de temps han dedicat a llegir, quantes activitats han resolt i quina és la qualificació mitjana d’aquestes.

Com s’accedeix a aquestes dades? És molt senzill: només has de desplegar el menú principal i fer clic en «Informes». Després, selecciona la classe de la qual necessites informació i l’interval de temps. Potser vols consultar l’activitat de l’últim mes o dels últims sis mesos… Fins i tot pots establir un rang de dates.

En el resum de la classe podràs veure:

Total visites: aquesta xifra és el recompte dels inicis de sessió dels estudiants d’aquesta classe en Ta-tum. A més, disposes d’un gràfic de visites que et permetrà observar en quins moments inicien les sessions.
Llibres llegits: és la quantitat de títols diferents que s’han llegit en el grup, independentment de si són lectures lliures (triades pels estudiants) o formen part del pla lector del centre.
Temps de lectura que el teu alumnat ha dedicat a llegir en Ta-tum durant les dates establides.
Activitats: és el recompte de les indagacions que s’han fet.

A continuació, podràs veure un detall sobre cada estudiant. Consulta quantes vegades s’ha connectat i fes un seguiment de la seua activitat lectora: podràs veure quins llibres estan llegint i en quin punt de la lectura es troben. Anima els teus estudiants a explorar la biblioteca i triar les seues pròpies lectures. A més, si esteu treballant algun cas, també podràs veure el total d’activitats que han fet i la mitjana de les qualificacions obtingudes.

I ho pots descarregar! Fes clic en el botó situat a la part superior dreta, per a exportar un full de càlcul o un pdf amb la informació.