Lectures de tots els colors!

11-04-2023

Amb la primavera, un món ple de llum i colors s’obri als nostres ulls. I des de Ta-tum volem seguir el deixant d’aquesta època de l’any incorporant lectures de tots els colors a la nostra plataforma: en concret, morat, taronja, roig, blau, verd… I és que totes les nostres col·leccions incorporen almenys un títol nou en valencià, amb els casos corresponents. Els vols conéixer més a prop? Continua llegint!

 

La Quarantamaula

Text: Alícia Casanova
Il·lustració: César Barceló
Col·lecció: Terra de Llegendes
Edat recomanada: a partir de 4 anys

 

Als canyars del pantà de Tibi s’amaga una bèstia horripilant… Té cara de gat, ulls de dimoni emplomat, urpes afilades i cos de pollastre; i a les nits s’acosta al poble buscant criatures per a sopar. És la Quarantamaula!

Ariadna i els seus amics, amb l’ajuda de la tia Flora, buscaran la manera d’acabar amb el monstre. Vols saber si ho aconseguiran? Doncs no et perdes aquesta lectura, que a més va acompanyada d’un codi QR amb la narració de Llorenç Giménez.

recurso_separadorestrella_tatum

Fantabulosament

Text: Mercè Canals
Il·lustració: Daniel Jiménez
Col·lecció: Albades Sèrie Taronja
Edat recomanada: a partir de 4 anys

 

Maragda és una xiqueta a qui tot li sembla fantabulós. Però hui res no pareix que vaja bé. Ni tan sols les coses que més li agraden li criden l’atenció. El que li passa a Maragda és que s’ha adonat que es fa gran. Algú li haurà d’explicar que això també pot ser fantabulós.

recurso_separadorestrella_tatum

Sempre és una sort que Fantastic Man vinga a visitar-te

Text: Daniel G. Merino
Il·lustració: Álvaro Fraile
Col·lecció: Albades Sèrie Taronja
Edat recomanada: a partir de 4 anys

 

Tindre com a amic a Fantastic Man és una gran sort! Sobretot si, com Clara, et sols ficar en molts embolics. Però… i si un dia Fantastic Man no arribara a temps per a ajudar-te?

recurso_separadorestrella_tatum

 El monstre de les orelles menudes

Text: Ricardo Alcántara
Il·lustració: Paula Blumen
Col·lecció: Albades Sèrie Roja
Edat recomanada: a partir de 5 anys

 

Nina era una gata que no feia altra cosa que jugar. Fins que va aparéixer el monstre de les orelles menudes i se la va endur. Qui deu ser aquest ésser estrany que camina sobre dos potes? Deu ser tan terrorífic com Nina pensa?

recurso_separadorestrella_tatum

Yuelan

Text: Sebastián Vargas
Il·lustració: Dani Torrent
Col·lecció: Albades Sèrie Blava
Edat recomanada: a partir de 8 anys

 

Ves amb compte, ja que aquest llibre et podria fer perdre el cap! La història transcorre a la llunyana Xina. Inclou una princesa explosiva que no es vol casar, un tàrtar que prefereix la sopa de pollastre al cérvol de les altures, i unes quantes endevinalles impossibles. Qui les resolga, es casarà amb la bella i poderosa Yuelan. Però qui les falle…

recurso_separadorestrella_tatumL’equip de les xiques

Text: Pasqual Alapont

Il·lustració: Julia Cejas

Col·lecció: Albades Sèrie Verda

Edat recomanada: a partir de 10 anys

 

A Marina li encanta el futbol, i és tan bona amb la pilota que sembla que fa màgia amb els peus. Però els xics no li ho posen fàcil i no la deixen jugar al camp de futbet. Quan està a punt de resignar-se, Xusa, una companya de classe, l’anima a lluitar pels seus drets i li proposa una solució: les xiques faran un equip i demostraran que són capaces de tot. Tremoleu, xicots, acaben de nàixer les Rosa Parks, l’equip de les xiques!

recurso_separadorestrella_tatumSeguints els temps

Text: Lucía Arenas
Col·lecció: Albades Juvenil
Edat recomanada: a partir de 12 anys

L’autora ens proposa un viatge al segle XVI valencià, a la ciutat de Gandia, i ens situa en una època d’estabilitat i de bonança econòmica per a uns pocs, ja que la pobresa de les classes socials més desafavorides era generalitzada.

Aquests són els temps que li toca viure a Amàlia, una jove òrfena de família pobra que ha d’enfrontar-se a un bon grapat de dificultats i, sobretot, a l’acceptació d’allò que ella considera una maledicció: la capacitat de viatjar en el temps.

recurso_separadorestrella_tatumCom has vist, tenim novetats en valencià per a totes les edats i gustos. A partir de l’abril, endinsa’t en Ta-tum i troba el títol que millor combine amb tu!