Ja pots escoltar els nostres llibres en anglés!

05-12-2022

L’aprenentatge d’un idioma es compon de quatre destreses igualment importants: llegir, escriure, parlar i escoltar. Els llibres, normalment, ens ofereixen per si sols un gran reforç en la lectura, però no és fantàstic que també ens permeten practicar l’escolta?

Parlem un poc dels avantatges que ens ofereix aquesta doble opció: utilitzar durant la lectura un suport auditiu incrementa la comprensió lectora i enriqueix la forma en la qual les noves estructures gramaticals i el vocabulari s’emmagatzemen en la nostra memòria. A més de millorar la pronunciació, la fluïdesa i l’entonació en la producció oral, l’audició de les històries augmenta la capacitat d’atenció i concentració, i ajuda a connectar més profundament amb la lectura, estimulant la imaginació.

 

Utilitza les locucions per a dinamitzar la lectura i ajudar els teus estudiants a millorar tant listening comprehension com pronunciation, proposant, per exemple, la discriminació auditiva de paraules dins de la locució que, acompanyant el text, donaran una espenta a l’aprenentatge significatiu d’aquesta llengua.

I això és només un exemple, potser també podríeu gaudir de moments de storytelling en la classe d’anglés en els quals, en un ambient distés i de comunicació multidireccional, llances preguntes sobre el que han escoltat, potenciant les possibilitats del treball oral de la narració. No creus que és una bona manera d’aconseguir una competència real en una segona llengua?

Gaudeix ja de les locucions integrades en les lectures d’anglés i trau el màxim partit a la biblioteca de Ta-tum. Encara no coneixes els nostres english readers? Te’ls presentem!

 

Avante School of Detectives

 

Una col·lecció recomanada per a lectors de 10 anys en avant, composta per tres títols fantàstics que despertaran les habilitats dels teus detectius. Aquesta trilogia, disponible també en castellà, narra les aventures del grup Nautilus, integrat pels millors i més intrèpids detectius de tots els temps… No us la perdeu!

– The strange case of Billinghurst Castle
– The inexplicable appearances on Nolan Island
– The Ghostly Happenings at Farrell Mansion

recurso_separadorestrella_tatum

Eyes of Midnight

 

Una trilogia dirigida al públic juvenil i indicada perquè els lectors de nivell B1 gaudisquen amb aquestes aventures plenes de fantasia, suspens i històries èpiques sobre creixement personal. Hi trobaràs:

– The Ones with No Shadows: on coneixeran a Crey, protagonista de les històries, qui haurà de lluitar contra l’amenaça d’origen màgic que plana sobre la vall.
– The Land of Giants: en la qual Crey, acompanyat d’éssers llegendaris, haurà d’enfrontar-se a l’ús d’objectes màgics i perillosos.
The Bloodline of the Orcans: una tornada a casa perillosa i un poc amarga per al protagonista.

recurso_separadorestrella_tatum

Classic Tales

Aquesta col·lecció ens ofereix relats dels grans autors de la literatura anglòfona adaptats als nivells d’anglés B1 – PET o B2 – FCE i amb temàtiques variades per als gustos de tots els nostres estudiants.

Una oportunitat per a llegir en la seua llengua i entendre en tota la seua dimensió l’obra d’autors inoblidables.

– Oscar Wilde
– Edith Nesbit
– L. Frank Baum
– Louisa May Alcott
– Howard Pyle
– Joseph Jacobs

 

– Mark Twain
– Arthur Conan Doyle
– Oscar Wilde
– Jack London
– Edgar Allan Poe
– Rudyard Kipling

 

Com veus, tenim títols per a tots els gustos, acompanyats de narracions increïbles que faran volar la vostra imaginació. A més, cadascun d’aquests llibres disposa d’activitats de comprensió que podràs trobar a la Biblioteca de casos de Ta-tum.

Anima’t a utilitzar els textos i les narracions amb el teu alumnat i garanteix un aprenentatge significatiu del segon idioma.