Novedades Inglés

‘Eyes of Midnight’ ja batega a Ta-tum

08-09-2021

La fantàstica trilogia de Daniel Hernández Chambers, il·lustrada per Antonio Lorente, ja compta amb traducció a l’anglés i té un lloc propi a la biblioteca Ta-tum. Publicada en català com a Ulls de mitjanit (sota el segell de Baula), les novel·les reuneixen tot per a fascinar el públic adolescent: èpica, màgia i un protagonista que, malgrat les adversitats, mai es dona per vençut.

De moment, poden llegir-se els dos primers títols. No els coneixes encara? Ací te’ls presentem! Prepara’t per a entrar en un territori màgic i medieval…

 

The Ones with No Shadows

The ones with no shadows

Crey ha perdut els seus pares. Enmig del dol i la desolació per la pesta que ha delmat la població, emprén un viatge cap a la vall de Nalcar per a viure amb son tio. No obstant això, el destí li guarda un futur que no imagina, i haurà de recórrer al millor de si mateix per a salvar el seu poble.

 

The Land of Giants

The Land of Giants

En aquesta segona part, el nostre jove heroi haurà de custodiar un objecte màgic que va arribar a les seues mans per casualitat. Entre les conseqüències d’aquest fet, hi ha un ésser màgic que es convertirà en el seu company de ruta mentre una estranya ombra el segueix des de molt a prop. 

Els llibres de Eyes of Midnight representen un molt bon acostament a l’alta fantasia. Hi conviuen elements mítics i una lluita acarnissada del bé contra el mal, en un escenari on no falten la màgia ni l’amor. És una saga que, també, agradarà molt als qui han caminat per la Terra Mitjana o buscat el secret de la matèria fosca seguint les llums del nord.

Daniel Hernández Chambers és un dels autors més representatius de la literatura juvenil actual. El 2012 va obtenir el Premi Llegir és Viure d’Everest, el 2016 l’Ala Delta (literatura infantil) i el 2017 el Premi Alandar (literatura juvenil). El 2018 va guanyar també el XXXVII Concurs de Narrativa Infantil Vila d’Ibi. A Edelvives ha publicat tant per al públic infantil com juvenil, també en valencià (El secret d’Enola i Miralluny).  Eyes of Midnight és una excel·lent oportunitat per a acostar-se a la seua obra, que sempre camina pel límit de la fantasia, en tots i cadascun dels seus sentits.

Antonio Lorente és il·lustrador i creatiu digital. El seu treball ha estat exposat a la Biblioteca Nacional d’Espanya, a la galeria Tower 47 i 291Est de Londres i Roma respectivament, fins a arribar a ciutats com París, Las Vegas, Mèxic D.F. o Nova York. Ha publicat a Edelvives: Genios, Peter Pan i Ana la de Tejas Verdes.