conoce ta-tum

Coneix Ta-tum amb aquest seminari web

08-09-2021

Encara no saps bé què és Ta-tum? Vols saber com s’accedeix a la plataforma i tot el que t’hi espera?

Descobreix-ho amb aquest seminari web gratuït de la mà d’Ángela Hernández Domingo, Project Manager de Ta-tum.

 

ponente Ángela

 

Ponent: Ángela Hernández Domingo, Project Manager de Ta-tum, Assessora Pedagògica, professora d’ESO i Batxillerat, Educadora Certificada Google Nivell 1 i 2.

Idioma: castellà

Duració: 45 min

 

 

 

 

En aquesta primera sessió en castellà la nostra ponent et presentarà la narrativa de Ta-tum, una nova proposta de gamificació que converteix cada llibre en un cas misteriós que els detectius i les detectives (l’alumnat) han de resoldre.

Primerament, Ángela t’ensenyarà com accedir a Ta-tum pas a pas. Començant des de la pàgina web, farà una visita guiada per tota la plataforma, explicant la interfície i totes les opcions des d’un perfil d’usuari Docent, perquè no hi haja secrets per a tu. També et mostrarà l’app, que permet accedir a la llibreria des de qualsevol dispositiu mòbil

A més d’això, comptaràs amb una sèrie de recursos addicionals disponibles per al professorat, com ara la newsletter Extra, extra!, amb la qual podràs informar-te de totes les novetats, o el blog Café Ta-tum, on trobaràs recomanacions de lectures, entrevistes i molt més. No sols això, sinó que també tens a la teua disposició un munt de videotutorials pas a pas per a guiar-te en l’ús de la plataforma.

Perquè no t’ho perdes, disposes de les dates següents per a participar-hi. Si vols inscriure’t, fes clic en la que preferisques. Rebràs un correu amb l’enllaç d’accés al seminari web. No ho penses més i apunta’t!

Dijous 09 setembre 17:00 H

 

Dimarts 14 setembre 18:00 H

 

Podràs assistir al seminari web des de qualsevol dispositiu i lloc i escoltar en directe la nostra ponent. 

Una vegada finalitzat, podràs accedir a la gravació de la sessió i veure-la tantes vegades com vulgues.