Col·lecció Albades: llibres de tots els colors i per a tots els gustos!

09-12-2022

Què sols buscar en l’oferta d’una editorial de literatura infantil i juvenil? Varietat, veritat? L’objectiu és que qualsevol lector o lectora, siguen els que siguen els seus interessos i gustos, la seua edat o les habilitats lectores, trobe en algun llibre un racó ideal on romandre en calma o viure aventures. I això és precisament el que ofereix Edelvives Comunitat Valenciana: diversitat i varietat perquè tots i totes es troben representats. Vols conéixer més les nostres col·leccions?

 

Terra de Llegendes

Llegendes de la Comunitat Valenciana adreçades a xiquets i xiquetes a partir dels 5 anys, adaptades per l’autora Alícia Casanova. I amb unes il·lustracions espectaculars que res han d’envejar a un àlbum il·lustrat! Aquesta col·lecció és adequada sobretot per a alumnes que comencen a llegir. 

Ofereix també la possibilitat d’escoltar la narració a partir d’un àudio, amb lectures de Llorenç Giménez i Carles Cano. 

recurso_separadorestrella_tatum

Albades Sèrie Taronja

La sèrie més jove de la col·lecció Albades resulta ideal per als lectors i lectores a partir de 4 anys. Està integrada per textos breus en lletra majúscula i amb històries divertides que encisaran la xicalla. De moment no hi cap títol en valencià a Ta-Tum, però estigues molt atent a les novetats de primavera!

recurso_separadorestrella_tatum

Albades Sèrie Roja

Obres per a alumnes tant de primer com de segon de Primària, amb un pes molt important de la il·lustració. Històries divertides i sorprenents per als lectors més menuts de l’aula!

recurso_separadorestrella_tatum

Albades Sèrie Blava

Col·lecció enfocada a tercer i quart curs de Primària, amb il·lustracions en blanc i negre. Aventures, misteri, ciència-ficció… No te la pots perdre!

recurso_separadorestrella_tatum

Albades Sèrie Verda

Adreçada als alumnes de més de 10 anys, en Albades Sèrie Verda trobaràs títols dels autors i autores més importants del panorama cultural valencià: Enric Lluch, Pasqual Alapont, M. Carmen Sáez…, així com premis literaris de caràcter nacional i internacional. Grans lectures per a grans lectors!

recurso_separadorestrella_tatum

Albades Juvenil

En l’Educació Secundària el gust per la lectura ja deu estar present en els estudiants. I Albades Juvenil és la col·lecció ideal per a fomentar-lo o descobrir-lo! Conté històries per a tots els gustos: per als amants del teatre, de la narrativa fantàstica, dels contes curts… Amb lectures adreçades als majors de 12 i de 14 anys. Tot un món per descobrir!

recurso_separadorestrella_tatum

Ara ja coneixes tots els membres de la família Edelvives Comunitat Valenciana. De segur que tens ganes d’endinsar-t’hi. Només et queda entrar en Ta-Tum i compartir-ho amb els teus alumnes. El gaudi està assegurat!