HELP! Ajuda integrada en la plataforma

13-06-2022

Tens dubtes sobre el funcionament de la plataforma? Vols saber com utilitzen Ta-tum altres docents? T’agradaria posar-te en contacte amb el nostre servei de suport? T’ho posem fàcil! Estrenem Ajuda: una nova funcionalitat que serà clau tant per a profes com per a estudiants, perquè s’adapta a cada perfil.

En la secció Ajuda els docents trobareu vídeos tutorials d’ús de Ta-tum, enregistraments de webinars formatius i un formulari de contacte. On està tota aquesta informació? Integrada en la plataforma. Des de Ta-tum accedeixes a aquesta secció a través de la icona de la interrogació que es troba en la part dreta de la barra superior.

 

La pestanya «Tutorials» permet accedir a tots els vídeos on es mostra pas a pas el funcionament de Ta-tum, tant dels que hem creat per a docents com dels que hem preparat per a acompanyar els teus estudiants. Així, a colp de clic, podràs consultar tota aquesta informació per a resoldre els teus dubtes i també els seus.

 

En la pestanya «Seminaris web» trobaràs els enregistraments de les formacions en línia impartides per experts durant el curs escolar. En aquesta galeria de vídeos hi ha dos tipus de seminaris web:

De posada en marxa; per a començar a utilitzar Ta-tum a l’aula. Alguns docents usuaris de la plataforma comparteixen consells práctics sobre els primers passos amb el seu alumnat, suggeriments sobre lectures i dinàmiques d’aula, etc.

I formatius, que aprofundeixen en conceptes relacionats amb la lectura o l’ús avançat de Ta-tum de la mà de professionals com Lara Meana, experta en mediació lectora, o Xurxo Cobelas, especialista en la creació de materials didàctics en la plataforma.

 

A més, en Ajuda tens un senzill formulari de contacte per a fer consultes i notificar incidències. Fes clic en el botó «Necessites ajuda?» de la part inferior dreta de la pantalla per a desplegar el formulari. Recorda detallar la informació i així podrem resoldre la teua consulta al més prompte possible. Necessitem saber des de quin navegador accedeixes a Ta-tum i quins dispositius utilitzes, a més de detalls de la consulta. Per exemple, si has trobat una errata en un llibre, aquests detalls serien el títol, l’idioma, la pàgina i l’error que hi has detectat. 

 

Dona una ullada a aquest vídeo per a veure com funciona!

Els estudiants també tenen a l’abast Ajuda, on trobaran contingut seleccionat per al seu perfil: podran accedir als videotutorials per a aprendre a usar la plataforma com a autèntics detectius literaris.